ESOC 2015 och ny stad!

Jag o Amy har spenderat en vecka nere i Alperna, närmare bestämt i Lenzerheide i Schweitz och gjort lite webb-tv för Skidorienterings-EM.

Lenz

Jag konstaterar återigen att jag spenderar alldeles för lite tid nere på kontinenten. Det är så sjukt härligt med lite ordentliga berg och alper strax utanför fönstret (och arbetsplatsen). Att sedan kunna träna på 1300 meters höjd är ju inte helt fel det heller..

DSC_0005

 

Det var ju såklart inte bara jag o Amy som var på plats och gjorde teve, John o Benjamin på MEBIA skötte tekniken och höll igång upp till åtta kameror samtidigt tror jag, Per Frost var bildproducent och hela projektet hölls ihop av Raffael Hüber. Sedan hade vi kanonfin hjälp av en massa lokala kamerakillar och -tjejer såklart.

Mitt bidrag till det hela var grafiken men vi körde även Replay-lösningen som jag utvecklade i höstas, som funkade riktigt fint!

Vi var dock inte riktigt där nere under hela EM-veckan utan åkte hem till Sverige på fredagen för att nästa dag köra ett helt flyttlass upp till Hudiksvall! Vi ska nämligen spendera hela våren här uppe för att exjobba på Hudiksvalls hydraulikkluster, något som nog kommer bli riktigt roligt och lärorikt!

 

 

Published by

Johan Nyman

Cross-country skier, orienteerer, mechanical engineer, web developer, media application developer etc...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s