Snart vinter!

Det börjar dra ihop sig!

Läser på alla möjliga skidbloggar just nu om folk som åker till snön. Torsby, Orsa Grönklitt, Idre, Bruksvallarna verkar ha fina spår! Själv stannar jag på hemmaplan i höst, ryggen är lite osäker fortfarande så det är träning på hemmaplan som gäller.

Helgen spenderar jag & Amy med min familj i Skövde och idag har vi kört stavlöpningsintervaller i slalombacken. Vi brukar passa på att utnyttja slalombacken när vi är här, på slätten kring Linköping finns ju inte en höjdkurva..

I vinter är planen iallafall att jag ska kunna träna fullt ut och förhoppningsvis kunna tävla en del, över nyår ska det bli lite Tour de Idre och sedan finns det planer på Norrbärke Ski Marathon, Skid-orientering i Orsa, Västgötaloppet i Ulricehamn, Syaslingan på hemmaplan, Skinnarloppet och Vasaloppet. Vi får väl se hur det går! 🙂

Just ja, har precis aktiverat statistiksidan på Skidresultat.se, kan vara nåt att kika på?

Published by

Johan Nyman

Cross-country skier, orienteerer, mechanical engineer, web developer, media application developer etc...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s