Pressmeddelande: Nya Skidresultat.se lanseras!

Skidresultat.se

Idag lanserar vi den nya, helt omarbetade versionen av Skidresultat.se! Några av nyheterna är bättre resultatlistor, blogg-bevakning och ett nytt rankingsystem men framför allt en “hel drös” med smarta verktyg för tävlingsarrangörer.

Helt omarbetad

Sidan är omskriven från grunden, nya funktioner är tillagda och en del gamla har försvunnit. “Jag har jobbat med den här versionen sedan mars 2012” berättar sidans grundare Johan Nyman. “Det känns grymt skönt att lansera den nu”.

Nytt rankingsystem

En populär funktion på Skidresultat.se har varit sidans rankingsystem som delar ut olika bra poäng beroende på hur bra motståndet varit på en tävling. I och med den här lanseringen lanseras även en omarbetad version av rankingsystemet, som ska ge ännu rättvisare rankingpoäng.

Arrangörsverktyg

Något som det arbetats med mycket är verktyg för tävlingsarrangörer. Numera kan en tävlingsarrangör även ladda upp startlistor innan tävlingen och använda dessa bland annat i ett seedningsverktyg och en speaker-hjälp på tävlingen. Även resultatuppladdningsmöjligheterna har förbättrats avsevärt. Uppladdning kan ske från flera olika tidtagningsprogram, där SSF-timing är ett utav dem.

Blogg-bevakning

En annan nyhet är en blogg-bevaknings-sida som visar inlägg från alla möjliga bloggar och skid-nyhetssidor. “Det smarta med det här är att vi utnyttjar vår stora persondatabas och skannar igenom blogginlägg och artiklar efter namn på skidåkare, och när vi hittar en bra matchning ‘taggas’ den skidåkaren i inlägget och det dyker då upp på skidåkarens profilsida. Så då blir det enkelt att se vilka nyheter som finns om en person”

 

 

 

 

Published by

Johan Nyman

Cross-country skier, orienteerer, mechanical engineer, web developer, media application developer etc...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s