Jag byter till Linköpings OK!

Nu är det officiellt att jag kommer att tävla för Linköpings OK i orientering från och med i sommar. Det är något som jag har funderat på en längre tid, men det är inte helt lätt att övertyga sig om att byta från sin moderklubb.

Anledningen till att jag byter nu är väl främst att jag funderar på en liten nystart i orientering framöver, nu när ryggen är som den är, och då är det ju smidigt att kunna träna och tävla med en klubb i närheten. Att Amy tävlar för LOK kan vara en bidragande orsak också..

Så.. Liten statusuppdatering: Tentorna är avklarade, har inte fått reda på några resultat än men det har nog gått bra. Bor just nu hos föräldrarna i Skövde och jobbar för fullt igen. Ska försöka att vara duktig nu och träna ordentligt framöver trots jobbet, men det ska nog gå bra. Har även tagit tag i mitt lilla viktminskningsprojekt som ska fortgå under sommaren. Mer om det senare.

Imorgon blir det skaraborgsmästerskap i sprint i Hjo och det ska bli kul att se hur löpformen är! 🙂

Published by

Johan Nyman

Cross-country skier, orienteerer, mechanical engineer, web developer, media application developer etc...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s