Påsklov!

Just nu är jag och Amy på minisemester på Granviks vandrarhem i Tiveden, vi var här och sprang en löptävling i somras – och vann både herr och damklassen. Jag ser mig inte som någon jättebra löpare egentligen men loppet gick på små stigar och man fick klättra på en del ställen, det passade mig tydligen som hand i handsken. Att vi kom direkt från ett femdagars träningsläger i Torsby verkar också ha bidragit till formtoppen. Vinsten var en övernattning för två med helpension inklusive vedeldad bastu och grejer. Att vi har det bra just nu är en underdrift!

..Eller ja, jag stukade foten igår när vi var ute och joggade i tivedenterrängen. Typiskt. Nu ska vi vidare till mina föräldrar i Skövde och utnyttja gästfriheten där innan vi far vidare till morföräldrarna och Amys sommarstuga i Dalsland där det väntar skidor, skridskoåkning och lite påskmys innan skolan drar igång igen nästa vecka.

Published by

Johan Nyman

Cross-country skier, orienteerer, mechanical engineer, web developer, media application developer etc...

2 thoughts on “Påsklov!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s