Hej bloggen!

Du borde ha en blogg, du har säkert en massa intressanta saker att skriva om!”

Jag vet inte om jag håller med ovanstående, men en del roliga saker borde jag väl kunna dela med mig av framöver.

Så… Hej! Jag heter Johan Nyman och det här är min alldeles egna blogg! Den kommer att handla om det som jag är intresserad av, och just nu ingår träning, längdskidor, rullskidor, programmering, skidresultat.se, statistiska analyser, serier, film, musik och en hel del annat i den definitionen. Jag är nämligen en sån där som gillar väldigt många saker. Jag hoppar gärna på nya saker och brinner för dem ett tag för att sedan hitta nya utmaningar. Den som läser mellan raderna förstår nog att bloggar ingår i intresset just nu, vi får väl se hur länge det står sig.

Eftersom det här är mitt livs första egna blogginlägg tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag är egentligen emot självgodhet och att frammhålla sitt ego, men håll ut, det blir bara det här inlägget på det temat. Framöver blir det roligare. Jag lovar.

Jag är alltså född och uppväxt i Skövde med mamma Eva, pappa Ingemar och brorsan Joakim. Just nu bor jag i Linköping tillsammans med världens bästa tjej Amy och pluggar till civilingenjör i Maskinteknik. Att svara på frågan vem jag är, hur jag definierar mig, tycker jag är svårt, men med risk för bloggens längsta mening någonsin gör jag försök: Jag är en civilingenjörsstuderande, kramgo, lättsam, planerande, spontan, öldrickande, lat men tränande fd orienterare, numera längdskidåkare, programmerare och pojkvän som ofta har alldeles för många idéer i huvudet för att hinna med att förverkliga dem alla.

Det var en sammanfattning det, vi ses!

/Johan

Published by

Johan Nyman

Cross-country skier, orienteerer, mechanical engineer, web developer, media application developer etc...

One thought on “Hej bloggen!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s